5 dl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
1/2 tl soodaa
3 1/2 rkl kookossokeria
1/2 dl sulatettua kookosöljyä
3/4 dl muusattua banaania
1 dl kookosmaitoa
2 tl vanilja-aromia
3 dl mustikoita, mielellään pensasmustikoita
Mittaa kaikki ainekset mustikoita lukuun ottamatta kulhoon ja sekoita. Lisää mustikat ja sekoita nopeasti, etteivät ne ehdi päästää väriä. Metsämustikat värjäävät helposti taikinaa mustaksi, joten kannattaa käyttää pensasmustikoita. Siirrä valmis taikina hetkeksi jääkaappiin.
Painele jäähtynyt taikina jauhotetulla alustalla n. 1cm:n paksuiseksi levyksi ja ota muotilla taikinasta skonsseja. Paista skonsseja leivinpaperoidulla pellillä 200 asteessa 22-24 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet väriä. Tarjoile skonssit lämpiminä teen kera.
Oijoi miten herkullisen näköisiä! :)
VastaaPoistaKiitos! Vähän jäi kyllä harmittamaan sinertävä taikina, mutta onneksi maku oli silti herkullinen! :)
PoistaTeen näitä jo toista kertaa! Hyviä ��
VastaaPoistaSanna
Kiva kuulla! Voisin itsekin taas leipasta :P
Poista