Tänä vappuna taisin olla elämäni ensimmäistä kertaa piknikillä. Koska ilma oli mitä mahtavin, tuli puistoon varata mukaan hyvät eväät. Tässä ensimmäinen piknik-postaus minimunakkaista, joiden resepti löytyi reseptiarkistoistani parin vuoden takaisesta K-ruoka -lehdestä. Nämä soveltuvat myös gluteenittomille syöjille ja täytettähän voi muokata oman mielensä ja makunsa mukaan miten haluaa. Tällä kertaa näistä tuli kasvisversioita.
12 kpl
6 munaa
1 dl maitoa
1/4 tl suolaa
mustapippuria
1/2 paprika
5 tankoparsaa
ruohosipulia
Kuutioi paprika pieniksi kuutioiksi ja keitä ja pilko parsa pieniksi paloiksi. Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito, suola, pippuri, paprika, parsa ja ruohosipuli. Annostele munakasmassa 12 silikoniseen muffinssivuokaan ja paista 175 asteessa n. 20-25 minuuttia. Anna jäähtyä ja kumoa munakkaat vuoista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti