Tätä reseptiä voi varioida mielensä mukaan vaihtamalla maitoa tai marjoja mieleisikseen. Alla olevilla ainesmäärillä tulee aika tuhti vanukas. Jos juoksevampi koostumus on mieleen, kannattaa vaan laittaa silloin lisää maitoa. Mascarpone-juusto on niin herkullisen täyteläistä, että tämä vanukas menee melkein jälkiruuasta!
100 g mascarpone-juustoa
3 rkl (manteli)maitoa
1/4 dl chiasiemeniä
1/2 tl vanilja-aromia
1-1 1/2 dl mustikoita
Notkista kulhossa mascarpone-juusto ja lisää maitoa sen verran, että seos on pehmeää ja muistuttaa rakenteeltaan jogurttia. Lisää chiasiemenet ja vanilja ja sekoita. Lado lasiin kerroksittain chia-juustoseosta sekä mustikoita. Ripottele päällimmäiseksi reilu kerros mustikoita. Anna tekeytyä jääkaapissa yön yli ja nauti seuraavana päivänä esim. aamiaisella tai välipalaksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti