1 piirakkavuoallinen (21 x 29 cm)
Brownie-pohja:
150 g sokeritonta tummaa suklaata
10 taatelia
1 kypsä avocado
3 rkl kookosöljyä
3 munaa
2 dl mantelijauhoja
1/2 dl kaakaojauhetta
1/2 tl suolaa
Kuorrutus:
2 kypsää avocadoa
1/2 dl kaakaojauhetta
1/4 dl hunajaa
1/4 dl vaahterasiirappia
1 rkl kookosöljyä
Kuumenna uuni 175 asteeseen. Sulata suklaa vesihauteessa. Poista taateleista kivet ja surauta monitoimikoneessa yhdessä avocadojen kanssa. Lisää vähitellen muutkin aineet ja sekoita. Lisää lopuksi sulanut suklaa ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Leikkaa leivinpaperista 21 x 29 cm vuokaan sopiva palanen. Kastele leivinpaperinpala vedellä ja rutista paperi kuivaksi. Vuoraa piirakkavuoka märällä paperilla ja kaada brownie-taikina vuokaan. Paista n. 30 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan. Mittaa kuorrutuksen ainekset monitoimikoneeseen ja sekoita tasaiseksi. Levitä jäähtyneen pohjan päälle, anna jähmettyä hieman ja leikkaa annospaloiksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti