sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Proteiinipannarit



Eipä ole vähään aikaan ehtinyt ollenkaan päivittää! Kiirettä pitää ja työ haittaa tällä hetkellä aika pahasti harrastuksia :P Pari viikkoa sitten tein kääretorttuja ja noista kääretorttuleipomuksista jäi valkuaisia yli yhteensä 9 kappaletta. Niille piti löytää jokin käyttötarkoitus eikä marenki oikein innostanut. Pienen nettiselailun jälkeen löysin Slender Kitcheniltä helpon pannariohjeen, johon tarvittiin ainoastaan valkuaisia.




Taikina on superhelppo tehdä ja miten se käyttäytyykään pannulla! Aivan ihanaa paistaa kerrankin isoja pannareita, joiden kääntäminen onnistuu aina. Sokerittomalle ruokailijalle pannarit maistuvat hyvin niin makeilla (esim. marjaisilla) kuin suolaisillakin täytteillä. Koemaistajinani toimineet sokerin syöjät tykkäsivät myös, kun laittoivat hilloa päälle.

5 kpl

9 valkuaista
1 1/2 dl kaurahiuraleita
100 g raejuustoa
2 tl vaniljauutetta
1/2 tl kanelia
1/4 tl kardemummaa
ripaus suolaa

Prosessoi kaikki taikinan ainekset tehosekoittimessa. Paista isoja pannukakkuja pannulla (voissa tai öljyssä) ja nauti esim. marjojen tai hillon kera.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti