keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Brownies



Katselin jonakin viikonlopun aamupäivänä 24kitcheniä Foxilta, jossa Sara La Fountain leipoi browniesseja. Sara mainosti browniesien olevan erittäin mutakakkumaisia ja kosteita, mutta ainakin omassa uunissani paistoaikaa saisi lyhentää vähintään viidellä minuutilla optimaalisen koostumuksen aikaansaamiseksi. Maku oli kuitenkin hyvä ja taikinaan lisätty suola tuo kivan lisäyksen perinteiseen suklaaleivokseen.

3 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl suolaa
2 dl kaakaojauhetta
3½ dl sokeria (itse laitoin 2½ dl tavallista sokeria ja 1 dl ruokokidesokeria)
2 dl fariinisokeria
2 dl tummaa suklaata paloina
2 dl sulatettua voita
4 munaa
1 dl kahvia

Vatkaa sulatettu voi, munat ja kahvi keskenään. Lisää loput aineet joukkoon. Laita taikina paistovuokaan. Paista 180 asteessa 25-35 minuuttia (itse paistan ensi kerralla max. 20 minuuttia). Anna jäähtyä noin 1 tunti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti