Resepti ei vain vaikuttanut herkulliselta, vaan oli sitä myös. Muutamia muutoksia tein kuitenkin alkuperäiseen ohjeeseen: Suolaa vähensin puolesta teelusikallisesta neljäsosateelusikalliseen ja paistoaika saa ainakin minun uunillani olla reilusti lyhyempi, kuin alkuperäinen 21-23 minuuttia. Noin 15 minuuttia riittää aivan hyvin. Ohjeessa neuvotaan lisäämään mukaan myös esim. kuivattuja hedelmiä, mutta tämän satsin söin ihan sellaisenaan, sillä kaupasta harvemmin saa rusinatonta, pelkällä pähkinällä maustettua mysliä tai granolaa! :P
(1 kkp = 1 1/2 dl)
4 kkp kaurahiutaleita
1 kkp pähkinöitä (laitoin Pirkka-pähkinäsekoitusta, jossa on pistaasia, cashew- ja maapähkinää)
1/2 kkp siemeniä (laitoin kurpitsansiemeniä)
1/4 tl suolaa
1/2 tl kanelia
1/2 kkp sulatettua kookosöljyä
loraus oliiviöljyä
1/2 kkp hunajaa
1 tl vaniljajauhetta
(2/3 kkp kuivattuja hedelmiä)
Sekoittele paiston puolivälissä. Anna valmiin, paahtuneen granolan jäähtyä aivan kokonaan, ennen kuin lusikoit sen ilmatiiviiseen purkkiin. Nauti esim. jogurtin kera aamiaisella tai välipalaksi!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti