sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mustikka-valkosuklaamuffinssit



Näiden muffinssien alkuperäisen reseptin olen saanut veljeltäni. Muffinsseista tulee hyviä pelkällä mustikkatäytteelläkin, mutta myös valkosuklaa sopii tähän mukaan mainiosti.

12 kpl

4½ dl vehnäjauhoja
1½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 rkl kardemummaa
3 tl leivinjauhetta
1 muna
2½ dl täysmaitoa
125 g sulatettua, jäähtynyttä voita
100 g mustikoita
12 palaa valkosuklaata
valkosuklaata sulatettuna koristeluun

1. Sekoita kuivat aineet,
2. Vatkaa muna kevyesti.
3. Sekoita munaan maito ja voi.
4. Sekoita kuivat aineet, maito-muna-voiseos ja mustikat nopeasti taikinaksi.
5. Annostele taikinaa vuokiin ja painele valkosuklaapalanen jokaisen keskelle.
6. Paista 180 asteessa n. 30 minuuttia.
7. Sulata valkosuklaa vesihauteessa ja koristele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti