perjantai 19. syyskuuta 2014

Bataattitortilla




Bataatit olivat tarjouksessa kaupassa ja tortillan ystävä tekee niistä tietenkin tortillan. Inspiroiduin tähän ruokaan lukemalla ystävältäni lainaan saatua Joogaruokaa-keittokirjaa (Gidgård&Davidsson), josta samantyyppinen resepti löytyi. Sovelsin tähän myös aiemmin tekemäni peruna-paprikatortillan ohjetta. Lopputulos oli maukas ja täyteläinen, mukava makeampi versio tavallisesta perunatortillasta.

½ kg bataattia
1 sipuli
1 rkl öljyä
4 valkosipulinkynttä
5 munaa
2 tl suolaa
½ dl silputtua persiljaa




Kuori ja kuutioi bataatit ja keitä melkein kypsiksi. Kuullota sipuli pannulla öljyssä ja lisää mukaan keitetyt bataattikuutiot. Murskaa valkosipulit seoksen joukkoon. Vatkaa munat kulhossa kevyesti ja lisää joukkoon suola sekä persilja. Kaada bataatti-sipuliseos leivinpaperoituun vuokaan ja päälle munaseos. Paista 200 asteessa n. 25-30 minuuttia.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti