sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Jääsuklaat



Jouluglögikausi on virallisesti alkanut! Itse tosin jo aloittelin pari viikkoa sitten ja viime viikonloppuna tuli taas kokeiltua uusia pikkusyötävien reseptejä glögin kanssa. Nämä helpot karkit löytyivät Leivotaan-lehden kylkiäisinä tulleesta pikkuisesta Karkit-vihkosesta. Herkullisia ja helppoja olivat!

n. 20 kpl

50 g voita
100 g valkosuklaata
1 rkl rommia

Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää paloiteltu valkosuklaa. Lisää lopuksi rommi. Seos saattaa näyttää ja vaikuttaa siltä, että kaikki ainesosat ovat ihan erillään toisistaan, mutta kun kattilan nostaa liedeltä ja sekoittaa, se muttuu yllättäen ihan tasaiseksi. Kaada suoraan tai pursotinpussin kautta massa pieniin konvehtivuokiin ja anna kovettua jääkaapissa. Tarjoa viileinä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti