Jouluglögikausi on virallisesti alkanut! Itse tosin jo aloittelin pari viikkoa sitten ja viime viikonloppuna tuli taas kokeiltua uusia pikkusyötävien reseptejä glögin kanssa. Nämä helpot karkit löytyivät Leivotaan-lehden kylkiäisinä tulleesta pikkuisesta Karkit-vihkosesta. Herkullisia ja helppoja olivat!
n. 20 kpl
50 g voita
100 g valkosuklaata
1 rkl rommia
Sulata voi kattilassa miedolla lämmöllä. Lisää paloiteltu valkosuklaa. Lisää lopuksi rommi. Seos saattaa näyttää ja vaikuttaa siltä, että kaikki ainesosat ovat ihan erillään toisistaan, mutta kun kattilan nostaa liedeltä ja sekoittaa, se muttuu yllättäen ihan tasaiseksi. Kaada suoraan tai pursotinpussin kautta massa pieniin konvehtivuokiin ja anna kovettua jääkaapissa. Tarjoa viileinä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti